Izlog je otvoren 2011. godine, na mestu nekadašnjeg restorana Reno.

Uz širok asortiman vina i koktela, možete uživati u pastama pripremljenim od sveže testenine, biftek rolnicama, kao i u vrhunskoj teletini i svinjskim rebarcima u barbeque sosu. Radimo 24 sata, 7 dana u nedelji.

Tu su I oprobani kokteli poput mojitoa, pina colade, mai taia, long island ice tea, margarita i white russiana, do nekih zanimljivih koktela poput koktela fatboy slim, flaming lamborginija ili cunamija, a za one hrabre izbor će možda pasti na koktel kamikaza, cocaine, b-53 ili killer, kojima ime kaže sve.

S obzirom da je meni pripremljen za poslovne ljude kojima uvek nedostaje vremena, a naravno imaju potrebu kvalitetno da se hrane, sigurno će vam se dopasti nešto od ukusnih omleta, sendviča i prženica idealnih za doručak, preko potaža, zatim obrok salata, rižota, pasta, jela sa piletinom i tortilja.

Enterijer kluba Izlog je moderan i odiše svežinom i kontrastom živahnih boja, majstorski ukombinovanih sa bojom smeđe kože na dvosedima u koje možete da se zavalite dok čitate dnevne novine i ispijate kaficu.

Tako pored dvoseda možete da sednete i na barske ili drvene stolice, ili pak da se uvalite u fotelju. Leti je dostupna i bašta u kojoj ima 50 mesta.

Osoblje je zaista prijatno i profesionalno, i svaki zaposleni u kafeu Izlog obavezno govori i engleski jezik, te u ovaj klub vole da dolaze i stranci.

Do nas možete doći i gradskim prevozom, i to autobuskim linijama 48, 65, 77, 79 ili tramvajem 2, 5 i 10.

Bilo da u Izlog dolazite da na brzinu doručkujete, da popijete kafu sa prijateljima, na poslovni sastanak sa klijentom ili u noćni provod, sigurno je da ćete se divno osećati.